Welcome

Üdvözöllek az oldalamon, Ruby vagyok!
Egy feltörekvő írónő, akinek idén jelent meg első könyve Pillangó-hatás címmel a MyBook gondozásában.
Amit hirtelen tudni kell rólam, hogy imádok írni, ami az élénk képzelőerőmnek köszönhetően nem megy nehezen. Természetesen nagyon sok tanulnivalóm van még, amit igyekszem pótolni, viszont attól tartok sosem lesz tökéletes a készségem, mert olyan, hogy tökéletes nincs.
Szeretek olvasni is, de erre sajnos ritkán jut időm a munka, és az írás mellett. Férjnél vagyok, és egyelőre csak "catmom" státuszban vagyok.
Köszönöm, hogy benéztél, és remélem vissza is térsz majd! :)

Azért írok, hogy adhassak. Egy darabot a fantáziámból, örömet, tanulságot, esetleg elrettentő példát. Azt már az olvasó dönti el.

Facebook | Facebook Csoport | Instagram | Moly

»Cserék«
Cserét a Chatben kérhetsz

Book Worlds Senator-Girl

»Oldal Infó«

Indulás: 2018.05.15.
Host: G-portal
URL: glamour.gportal.hu
Téma: Blog
CSS: 1.

 
Ruby

Sosem voltam jó bemutatkozás írásában...
29 éves vagyok, teljes munkaidőben dolgozom, és férjnél vagyok. Gyerekem még nincsen, de benne van a két éves tervben. Egyelőre egy cica "anyukája" vagyok.
Kedves, vicces, közvetlen, szabadszájú, és szarkasztikus embernek vallom magam. Persze, ha felhúznak, akkor aztán jön a mennydörgés. ENTP a személyiségtípusom, és tényleg eléggé hajtom is, ha igazam van.
Ritkán jövök zavarba, nem okoz problémát senkinek sem elmondani konkrétan mi történik velem egy nap, ha rákérdez, legyen az akár a pápa. Rövid az élet ahhoz, hogy bátortalanok legyünk, meg szégyenlősködjünk.
Hiszek a sorsban, hiszek benne, hogy semmi nem történik véletlenül. Még egy picit talán a feng shuiban is. Imádom a történelmet, irodalmat, vámpírokat, szellemeket. A pici állatbébiket. de leginkább a macskákért vagyok oda, legyenek nagyok, vagy kicsik.
Nekem a család az első minden tekintetben. Családcentrikus vagyok. Barátom kevés van, de azok olyanok is, hogy bármikor, bármiben.
Mióta írok? Nos régóta :D Kb. általános iskolás koromban kezdtem el, aztán pihentettem, és 2013. nyara óta foglalkozok jobban vele.
Miért adtam ki könyvet? Motiváltak. És szó, mi szó, mindig nagy szájjal mondtam, hogy én biztos nem, sosem. De miért ne? Eddig bejött. :)
Miért magánkiadás? Beszéltem több kiadóval is, de ezt nem lehet zsebbel bírni sajnos. Nem szimpatikus, hogy fizessek több százezret, aztán vagy luk, vagy fa. Ha lesz belőlem valaki, akkor legalább magamtól lett, nem egy neves kiadó szárnyai alatt. Jó lenne találni egyet, de sajnos eddig még egyikre sem mondtam azt, hogy ez lesz az. Túl magasak az elvárások, csak nem értem miért, amikor több száz, az enyémhez hasonló regény hemzseg a polcokon.
Nehéz magánkiadásosként érvényesülni, de úgy gondolom megbirkózok ezzel a feladattal is.

»Elérhetőségek«

MyBook - Moly - Facebook - Instagram

»Pillangó-hatás értékelések«

Anarchia Könyvblog

Minden, ami könyvek Könyvblog

Klári Könyv Világa

Könyvfaloda Könyvblog

A könyv mechanikája blog

Sunny Blueberry Könyvespolca

My Relationship With Books

Addicted to books

Starity

Cinti Blogol

The Court of Books

Bögre Blog

»Interjúk velem«

My Relationship With Books

Minden, ami könyvek - Olvassunk együtt!