Welcome

Üdvözöllek az oldalamon, Ruby vagyok!
Egy feltörekvő írónő, akinek idén jelent meg első könyve Pillangó-hatás címmel a MyBook gondozásában.
Amit hirtelen tudni kell rólam, hogy imádok írni, ami az élénk képzelőerőmnek köszönhetően nem megy nehezen. Természetesen nagyon sok tanulnivalóm van még, amit igyekszem pótolni, viszont attól tartok sosem lesz tökéletes a készségem, mert olyan, hogy tökéletes nincs.
Szeretek olvasni is, de erre sajnos ritkán jut időm a munka, és az írás mellett. Férjnél vagyok, és egyelőre csak "catmom" státuszban vagyok.
Köszönöm, hogy benéztél, és remélem vissza is térsz majd! :)

Azért írok, hogy adhassak. Egy darabot a fantáziámból, örömet, tanulságot, esetleg elrettentő példát. Azt már az olvasó dönti el.

Facebook | Facebook Csoport | Instagram | Moly

»Cserék«
Cserét a Chatben kérhetsz

Book Worlds Senator-Girl

»Oldal Infó«

Indulás: 2018.05.15.
Host: G-portal
URL: glamour.gportal.hu
Téma: Blog
CSS: 1.

 
Főoldal

Biztos elég jó vagyok?!

Mostanában sokszor jön elő a fejemben ez a kérdés: "Biztos elég jó vagyok?".

Vegyes érzelmeim vannak mindig. Sokszor meg bírnám hódítani a világot, néha viszont az is nehézséget okoz, hogy a szemem kinyissam.

Mióta elindultam eme rögös, és nehéz úton, ahol nem baj, ha van elég pénzed, ez a kérdés sokszor felcsendül bennem. Biztos elég jó vagyok?

A kérdés csak az, hogy kinek kell megfelelnem? Vallom, hogy elsősorban magamnak, de ez sajnos nem így van.

Nem szakmailag elismert író akarok lenni, én nagy olvasótábort szeretnék, akik alig várják a következő könyvem. Nem akarok senkivel sem versenyre kelni, senkit sem akarok "lenyomni", csupán annyit szeretnék, hogy örömmel vegyék az emberek a kezükbe a könyveimet.

Néha azt mondom, hogy hogyne lennék elég jó, persze, hogy az vagyok. Menni fog ez. De sokszor az is szeget üt a fejemben, hogy hagyjam rá, ez nem az én utam, kevés vagyok hozzá.

Magánkiadásosként nehéz érvényesülni, ezzel tisztában voltam az elején is, de csak megvontam a vállam, hogy "na, reklámoz én is tudok csinálni". Igen, csak ez egy embert kíván, és sokszor teljesen leszív a munka. Unom is már egyébként, de mint mondtam, ez egy olyan hivatás, amihez sok-sok pénz kell. Egy kiadó minden bizonnyal anyonhypeolna, na de nekem a rioritási sorrendem nem egészen itt kezdődik.

Rossz tulajdonságom, hogy nem szeretek közösségekhez tartozni. Nem szeretem, ha bedob mondjuk a Facebook egy csoportos akármit. Én ettől teljesen kivagyok. Sokan például csak nyöszörögnek a csoportokba, közösségekbe, és ez engem kikészít. Ez az egyik probléma például, hogy nem raktam be minden x csoportba, hogy írtam egy könyvet. De ez nem is nagyon fog változni. Mindig vannak "okos" emberek, és én nehezen tudom megállni, hogy ne mondjam meg, hogy azért ez mégsem úgy van, kedves. Egyes jellemek pedig szintén kicsinálnak. A balhéra meg nincs szükségem.

Néha kispadra raknám az egészet, viszont sokszor csak ez éltet. Ugye most "küzdök a méhemmel", és jó az, ha van, ami elterelje a figyelmemet.

Jó lenne, ha valaki csettintésre elintézne mindent helyettem, ám évek múlva elmondhatom majd, hogy amit elértem, azt mindet a saját erőmből értem el. Természetesen ez nem teljesen így van, hiszen nagyon sokan segítettek, és segítenek. És én képes leszek elfogadni, hogy biztos, hogy elég jó vagyok ehhez! :)

2018.06.25. 16:35, RubySaw Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.